Omgaan met lastige dagen

Verwacht het goede elke dag opnieuw. Wat er ook gaande is en welke omstandigheden er ook zijn!

Vriendelijkheid is zo krachtig, dat geloof ik echt! Maar ik voel dat niet de hele tijd en zeker niet wanneer je binnen mijn 1.5 meter komt…

Vriendelijk of toch irritatie laten winnen?

Toch denk ik dat het corona gebeuren zo nu en dan opbreekt. Blijven rekening houden met elkaar, afstand houden en dat terwijl het overal weer ‘drukker’ is. Soms vergeet ik het even, zeker wanneer vermoeidheid de kop op steekt.. wat nu?

Suggestie van de dag is…

Ondertussen gaat het de goede kant op en voor Annemieke en iedereen met haar ziet het er positief uit! We mogen misschien met havenlicht op Zondag weer bij elkaar komen na 1 juni?
Hou de berichtgeving in de gaten van Havenlicht! Toch blijven we op 1.5 meter afstand en is er nog genoeg om rekening mee te houden!
Heel goed legt Annemieke ons uit wat vertrouwen op God geeft in deze tijd…kijk mee

Warme dag moeilijke vraag!

We spreken elkaar op een prachtige locatie in de rivierenbuurt, waar Annemieke 30 jaar woont en veel heeft zien veranderen. Als buurtkerk zijn we blij dat Annemieke naast haar thuiskerk van het Leger des Heils, verbonden is aan Havenlicht. Op enig moment ontmoet Annemieke Gerrie & Roel en nu is zij niet meer weg te denken. Luister wat Annemieke mist tijdens deze weken met coronamaatregelen!

Het begint met een electrische fiets

De coronamaatregelen zijn ‘versoepeld’ en maar hopen dat het goed gaat. Ondertussen worden de zieken verpleegd en werkt het zorgpersoneel hard door. Daan en Paba vertellen wat recht doet aan het zorgpersoneel!

Even praktisch helpen helpt!

Want we mogen meer, de corona maatregelen versoepelen. In gesprek met Paba en Daan krijgen we een kijkje in de keuken van een nieuwe realiteit. In September 2020 alles weer normaal?

En Paba werkt in het hart van de zorg

Wat zullen ze blij zijn met het nieuws rondom corona maatregelen vandaag! Het lijkt erop dat we binnenkort weer wat spontaner kunnen zijn. Luister naar wat dit leuke stel het meest mist!

Daan en Paba wonen naast…

Een heerlijk (chocolade) hart onder de riem als symbool van? Liefde & Kracht. Kijk maar gauw!

Gerrie steekt een hart onder de riem

Wanneer je naar Richard heb geluisterd dan heb je al even gehoord dat hij kookt voor mensen uit de buurt. Luister nu naar Gerrie en voel je aangesproken? Schroom niet om je aan te melden voor een maaltijd. Of wie weet vind je het ook leuk om te koken…


Rust in moeilijke tijden

Waarin wij horen waar Gerrie blij van wordt in deze bijzondere tijd

Richard deel III
Wat doet Richard nog meer?
Wist je dat Richard maaltijden kookt voor buurtbewoners van de rivieren buurt?

Daarnaast support Richard zijn nichtje Shirley..

Richard deel II
Wil je weten wie Richard een hart onder de riem steekt? Morgen deel 2.

Richard deel I
Ben je benieuwd naar Richard en wist je dat zijn belangrijkste werk vlakbij de Rivierenbuurt is?
Luister dan naar mijn gesprek met Richard waarin hij vertelt over zijn leven in tijden van Corona…